022-269-426

Despre CiocîrliaComplexul locativ  Clasa Premium " Ciocîrlia " se executa in  baza unui  disign arhitectural original .

Clădirea constă din: demisol +  parter + 4 etaje + mansardă si include 36 apartamente cu  suprafață de:
1 camera 47.42 - 50.33 m2 cu balcon si logie
2 camere 60.15 - 63.28 m2  cu balcon si logie
3 dormitoare 100,38 - 106,63 m2 cu balcon si 2 logii
amplasate in 2 scari a cite  trei apartamente la fiecare nivel .

Soluţiile tehnice a acestui proiect corespund cerințelor actuale ale durabilităţii constructiei , confortului,  eficientii energetice și asigura o rezistență seismică sporita a clădiri, în conformitate cu cerințele de SNIP II - 7-81 și NCM F03.02 - 99

 1. Aspectul structural al clădirii : Stâlpii, grinzile și planseurile - din beton armat . Peretii exteriori sunt executati din blocuri BCA 300 mm grosime cu aplicarea sistemului de termoizolare din  placi de  de vata minerala bazaltica , pentru a asigura siguranța maximă a căldurii în clădire, în conformitate cu noile cerințe privind eficiența energetică a clădirilor.

 2. Planseul -  beton armat 160 mm grosime 

 3. Înălțimea etaj - 3,0 metri

 4. Pereții interiori - cărămidă , grosime de 120 mm.

 5. Pardoseli – termoizolare si izolare fonica de 60 mm cu aplicarea sapei de 40 mm. In grupurile sanitare este prevazuta hidroizolarea podelei si peretilor.

 6. Acoperișul  - construcție - cerdac , executat dintr-un material special de sendrila bituminoasa    cu termoizolare.

 7.  Fatada – peretii exteriori sunt finisati cu tencuiala decorativa , ca elemente  arhitecturale  fațada are coloane decorative si capitale, vitralii mari panoramice, ingradirile  balcoanelor deschise v-or  fi executate  din elemente forjate  pentru a preda clădirii un aspect clasic

 8. Toclu  - elemente decorative,  parțial  placat cu piatră de granit

 9. Ascensor – in fiecare scara este prevazut cite un ascensor de marca - "Kleemann" ( Grecia ) ,care asigură o viteză înaltă de ridicare si functioneaza fără zgomot,.

 10. Usa de intrare – din metal, termoizolata,  de înaltă calitate, echipata din exterior si interior cu minere si lacat de calitate. Balamale durabile și sistemul de secutitate  asigură un nivel ridicat de securitate .

 11. Ferestrele si vitraliile – sunt executate din profil german cu 5 camere de inalta calitate, clasa A,   „ARTEC EFFECTIV 70”, rezistente la diferite conditii climaterice. Toate ferestrele si vitraliile sunt dotate cu mecanisme de rotatie pe axa verticala si orizontala si limitator de inclinare. Compania  „SIEGENIA FAVORIT” si HOPPE , Germania.

 12. Termopane -  vor fi executate din:
   sticla Guardian 4clar-16-4LOW-E cu efect de pastrare a energiei termice.

 13. Sistem de incalzire si aprovizionare cu apa calda- sistema de încălzirea  și apă caldă este autonoma – individuala,  montata în fiecare apartament. Centrala termica in condesatie " Buderus Logamax plus GBO62 - 24kw " , Germania,  

 14. Sistem de telecomunicații – fibra optica "Moldtelecom"

 
Va asteptam in casa noastra.